Selecteer een pagina

Werk met mij

Fotografie is iets heel persoonlijks; jouw individu en een deel van jouw levensverhaal worden immers blootgelegd. Uiteraard kan een fotosessie dan spannend zijn. Daarom vind ik een goed onderhouden contact met de klant belangrijk, om ervoor te zorgen dat het vertrouwd voelt. Pas wanneer er gefotografeerd kan worden vanuit rust en wederzijds vertrouwen, dan komen de meest verhalende en treffende beelden tevoorschijn. 

Een samenwerking met mij berust dan ook sterk op het principe ‘oog voor elkaar’.  Zo zullen we via onder andere telefonisch contact en het uitwisselen van een intuïtief moodbord in kaart proberen te krijgen wie jij bent, wat jou aanspreekt en waar jouw voorkeuren naar uitgaan. 

Heb je een idee of ben je nog aan het bedenken waar je precies naar op zoek bent? Neem gerust een keer contact met me op, dan denk ik graag met je mee.

Liefs, Sanne 

 

“Niet oordelen maar waarnemen”

– Sanne’s lijfspreuk

Shoots & Art retreats

Portret shoot

Wat je krijgt

Een portret is meer dan alleen een foto van jou. Een goed portret laat zien wie je bent als mens, je karakter en hoe je in het leven staat. Het is een reflectie. We nemen samen dan ook de tijd voor het schieten van dit portret. Ik werk altijd vanuit rust en ruimte. 

Een portret shoot duurt daarom 1,5u op locatie of in de studio. Dit is afhankelijk van jou vraag. Voorafgaand aan de shoot stel ik je wat vragen om jou alvast een beetje te leren kennen. Je krijgt 3 uitgewerkte portretten in hoogwaardige kwaliteit. 

Investering

250,- excl

Personal Branding &         Editorial/Content shoots

Wat je krijgt

Samen gaan we jouw verhaal schrijven. Jouw verhaal over wie je bent, wat je de wereld wil vertellen en daarmee wat je de wereld komt brengen. Kortom, een net iets diepere laag. Dat wat jou authentiek maakt. Het is echt mijn missie als fotograaf om jou authentieke kracht zichtbaar te maken in visueel beeld, een visueel verhaal.

Voorafgaand aan de shoot hebben we twee telefonische brainstorm sessies. Hierbij vraag ik je om intuitief een eigen visueel concept board te maken (moodboard). Vanuit daar gaan we een aanzet maken tot de storyline. Met mijn achtergrond in mode kan je verwachten dat kleding en esthetiek ook een rol zullen spelen.

De shoot zal gemiddel 4 tot 5u duren op locatie of in de studio – afhankelijk van je vraag. Je krijgt 15 divers uitgewerkte beelden.

Indien je wens is voor meer beeld stemmen we dit af dan zullen we een pakket op maat maken.

Investering

700,- excl. 

Motherhood/Pregnancy shoot

Wat je krijgt

SOON!

Investering

1:1 Mentor sessies in Visual Storytelling

Wat je krijgt

Een van de mooiste vakken die ik momenteel mag uitvoeren is mijn (gast) docentschap. Werken met mensen en te ontdekken waar hun talenten liggen doormiddel van kunst & beeldtaal.

Tijdens deze mentor sessies gaan we samen een deep dive maken in beeldtaal, visual thinking strategies & conceptuele ontwikkeling. We gaan ontdekken wat jou beeldtaal is als maker of in jou business. Dat betekend echt dat we in een ontdekkingstocht stappen naar wat jou authentiek maakt in je werk.

Wat houdt dit in? 3 lesdagen (22,5u) in Visual Storytelling.

We duiken in beeldbetekenis, reflecteren op beeld doormiddel van de techniek – Visual thinking strategies, maken een aanzet in het ontwikkelen van je eigen beeldtaal, we maken een start in de technische nabewerking van beeld (photoshop en lightroom) en als laatste! Maken we samen een dagdeel een fieldtrip naar een actuele tentoonstelling met als hoofdvraag; wat maakt iets echt een goed beeld en hoe maak je beeldkeuzes?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je meer vragen over deze mentor sessies! Neem gerust contact op. (Betalen in termijnen is mogelijk)

Investering

1500,- incl.

One day Art Retreats

Wat je krijgt

In ontwikkeling! 

Verwacht; werken met verschillende thema’s aangepast op de seizoenen waarbij gewerkt wordt met diverse creatieve technieken zoals textiel, schilder technieken, schrijven en nog veel meer. Met uiteraard een deep dive in bijvoorbeeld de verschillende betekenissen van textiel en de eeuwen oude tradities. 

Investering

 

Extra

Styling pakket

Kleding is zoveel meer dan alleen een kledingstuk. Het draagt uit wie je bent. Ik zeg altijd tegen mijn studenten (ik geef les in Fashion Design) ; draag jij uit in je kleding wie jij in de essentie bent? 

Als je zoekende bent in kleding en in wat spreekt op beeld dan kan ik met je meedenken en de styling verzorgen. 

Investering

350,- excl.

Testimonials

“Een fotoshoot met Sanne is echt een cadeau. Er is niemand anders die me zo op mijn gemak stelt voor de camera als zij, wat uiteindelijk zorgt voor een geweldige co-creatie tijdens de shoot. Sanne is ongelofelijk creatief en denkt echt met je mee welke beelden passen bij het verhaal dat je wilt neerzetten. Op de dag zelf improviseert ze het ene mooie shot na het andere en helpt je voorbij je comfort zone. Ik krijg ontzettend veel complimenten over het gevoel wat de foto’s op mijn website en Instagram uitstralen. Naast de ongelofelijk mooie foto’s die ze maakt, is Sanne een ontzettend fijne vrouw om mee te werken. Ik kijk nu alweer uit naar onze volgende shoot!”

– Romy Barendse, Energetisch coach

”Mijn fotoshoot met Sanne was een hele bijzondere en vooral ook leuke ervaring. Ik vond het van tevoren super spannend om op de foto te gaan, maar Sanne stelde me heel erg op mijn gemak en zorgde er door allerlei tips, aanwijzingen en luchtige opmerkingen voor dat ik er op een gegeven moment zelfs plezier in kreeg om voor de camera te staan! Ik had meerdere outfits bij me en hier kon ze heel goed advies over geven, wat ik super fijn vond. Ze weet ook enorm goed hoe ze gebruik kan maken van de omgeving, van natuurelementen om zich heen en hoe ze je op allerlei verschillende manieren heel mooi kan vastleggen. Na de fotoshoot kreeg ik een heleboel foto’s om uit te kiezen, met diverse sferen en thema’s. Er waren zoveel mooie foto’s bij dat het echt lastig was om er ‘maar’ 15 uit te kiezen! Sanne kan ook op dat gebied met je meedenken door te vragen wat voor verhaal je wil vertellen met je foto’s, wat voor sfeer je wilt uitdragen, etc. Dit hielp me enorm bij mijn selectie. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, het is voor het eerst dat ik echt een set foto’s heb waar ik met trots naar kijk en mezelf mooi op vind staan! Ik gebruik ze voor mijn website, voor social media, voor flyers en andere promotiedoeleinden en ben ook van plan ze te gaan verwerken in een ebook dat ik op dit moment aan het ontwikkelen ben. De foto’s van Sanne tillen mijn onderneming naar een heel ander, meer professioneel level. Echt een aanrader, deze getalenteerde dame!”

– Marlies Verschoor, Yoga docente