Selecteer een pagina

Werk met mij

Fotografie is iets heel persoonlijks; jouw individu en een deel van jouw levensverhaal worden immers blootgelegd. Uiteraard kan een fotosessie dan spannend zijn, daarom vind ik een goed onderhouden contact belangrijk. Ik fotografeer altijd vanuit rust en neem dan ook graag de tijd en ruimte voor onze samenwerking want dan komen de meest verhalende en treffende beelden tevoorschijn. 

Een samenwerking met mij berust dan ook sterk op het principe ‘oog voor elkaar’. Ik spreek dan ook meer van een co-creatie. Voorafgaand aan de shoot zullen onder andere via telefonisch contact en het uitwisselen van een intuïtief moodbord in kaart proberen te krijgen wie jij bent, wat jou aanspreekt en waar jouw voorkeuren naar uitgaan. 

Heb je een idee of ben je nog aan het bedenken waar je precies naar op zoek bent? Neem gerust een keer vrijblijvend contact met me op.

Ik denk graag met je mee.

Sanne

“Niet oordelen maar waarnemen”

– Sanne’s lijfspreuk

Shoots

Portret shoot

Een portret is meer dan alleen een foto van jou. Een goed portret laat zien wie je bent als mens, je karakter en hoe je in het leven staat. Het is een reflectie. We nemen samen dan ook de tijd voor het schieten van dit portret. Ik werk altijd vanuit rust en ruimte.

Wat je kunt verwachten

Een portret shoot duurt 1,5u op locatie of in de studio, afhankelijk van jouw vraag. Voorafgaand aan de shoot stel ik je wat vragen om jou alvast een beetje te leren kennen. Je krijgt 3 uitgewerkte portretten in hoogwaardige kwaliteit.

Investering

250,- excl

Personal Branding &         Editorial/Content shoots

Samen gaan we jouw verhaal schrijven. Jouw verhaal over wie je bent, wat je de wereld wil vertellen en daarmee wat je de wereld komt brengen. Kortom, een net iets diepere laag. Dat wat jou authentiek maakt. Het is echt mijn missie als fotograaf om jouw authentieke kracht zichtbaar te maken in visueel beeld, een visueel verhaal.

Wat je kunt verwachten

Voorafgaand aan de shoot hebben we twee  brainstorm sessies om het verhaal helder te krijgen. De shoot zal gemiddeld 4 tot 5u duren op locatie of in de studio – afhankelijk van je vraag. Na de shoot hebben we een moment van beeldredactie om het verhaal rond te krijgen. Je krijgt 20 divers uitgewerkte beelden.

Indien gewenst, dan kan ik meer beeldmateriaal aanleveren en maken we een pakket op maat.

Betalen in termijnen is mogelijk

Investering

vanaf 700,- excl

Mother Blessing Shoot

Één van de bijzonderste processen die er is, is toch wel het zien van vrouwen die onderweg zijn naar het moederschap. Het lijf wordt een soort tempel waar nieuw leven wordt gecreëerd. Maar het moederschap is zoveel meer dan alleen de zwangerschap, het is de hele weg er naar toe en de processen nog lang daarna.
Daarom vind ik het belangrijk dat het gaat over het totaal, niet alleen de mooie zwangerschapsbuik, maar is het een viering van jou in je vrouwelijke kracht en de viering van je lijf.

Wat je kunt verwachten

Een shoot op locatie of in de studio, afhankelijk van jouw vraag. Voorafgaand plannen we een telefoon gesprek om te kijken waar je wensen liggen. Vanuit daar maak ik een shoot op maat.

Mothers Blessing shoots starten vanaf 250,00 excl. met 3 uitgewerkte portretten in hoogwaardige kwaliteit, duur 1,5u.
Dit is exclusief studio kosten indien hiervoor wordt gekozen.

Investering

Vanaf 250,00 excl.

Testimonials

"Een fotoshoot met Sanne is echt een cadeau. Er is niemand anders die me zo op mijn gemak stelt voor de camera als zij, wat uiteindelijk zorgt voor een geweldige co-creatie tijdens de shoot. Sanne is ongelofelijk creatief en denkt echt met je mee welke beelden passen bij het verhaal dat je wilt neerzetten. Op de dag zelf improviseert ze het ene mooie shot na het andere en helpt je voorbij je comfort zone. Ik krijg ontzettend veel complimenten over het gevoel wat de foto’s op mijn website en Instagram uitstralen. Naast de ongelofelijk mooie foto’s die ze maakt, is Sanne een ontzettend fijne vrouw om mee te werken. Ik kijk nu alweer uit naar onze volgende shoot!"

– Romy Barendse, Energetisch coach

''Shooten met Sanne is echt een heerlijk feestje. Ze weet een ongeziene, energetische laag op een prachtige esthetische manier vast te leggen op beeld. Ik voel me altijd super op m’n gemak voor haar lens en het proces gaat heel organisch en natuurlijk. Samen in een creatie flow waarin het resultaat altijd weer magisch is. Sanne heeft een fantastisch oog voor detail en compositie en haar werk is altijd ‘interessant’ en niet voor de hand liggend. Tijdloos, esthetisch en vooral heel eigen. Ik werk al een aantal jaar met heel veel plezier met Sanne samen voor mijn verschillende bedrijven. Zo gebruik ik haar beeld voor websites, social media maar ook voor kaartjes bij bestellingen van producten en er hangt een A2 afdruk van haar werk van mij in mijn atelier, ''waar ik ontzettend veel complimenten over krijg.''

– Emily van Vught, Brand Enery Design & founder van de Spirited Garden

''Ik heb het altijd ongemakkelijk gevonden om op de foto te gaan en vond foto’s van mezelf nooit mooi. Ik vond het daarom heel spannend om door Sanne gefotografeerd te worden. Sanne wist me echter volledig op m’n gemak te stellen. Ik kon – tegen mijn verwachtingen in – helemaal ontspannen voor haar lens. Sanne gaf op een heel fijne manier instructies. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme tijdens het fotograferen en barst van de passie. Ze creëert zoveel meer dan een mooi plaatje: als ik naar het portret dat Sanne van mij heeft geschoten kijk zie ik een versie van mezelf die ik nog niet kende, alsof ik naar mijn hogere potentieel kijk. Terwijl ik van tevoren heel gespannen was, kon ik tijdens de shoot volledig zakken en heb ik ontzettend gelachen en genoten.''

– Laura Stomphorst, Energetisch therapeut

''Samenwerken met Sanne is een cadeau aan jezelf. Haar fijne flow en creative ideeen laten je snel de tijd vergeten. Met veel passie maakt Sanne de mooiste, kunstzinnige foto’s van jou als persoon. Je gaat jezelf echt zien in ander daglicht. Als een masterpiece! Zou zo weer een shoot boeken. Enorm blij met het resultaat. Twee vrienden hebben mijn foto’s zelfs in huis hangen als kunst! Wat een compliment.''

– Michelle Dingemanse, Conscious growth concept creator

''Lieve Sanne, ik vond het ontzettend fijn om voor je lens te staan vandaag, voelde mij heel gezien en versterkt in mijn vrouwelijkheid. Echt tof! Thanks daarvoor! Liefs Kiki''

– Kiki Zondag, Holistisch coach

''Mijn fotoshoot met Sanne was een hele bijzondere en vooral ook leuke ervaring. Ik vond het van tevoren super spannend om op de foto te gaan, maar Sanne stelde me heel erg op mijn gemak en zorgde er door allerlei tips, aanwijzingen en luchtige opmerkingen voor dat ik er op een gegeven moment zelfs plezier in kreeg om voor de camera te staan! Ik had meerdere outfits bij me en hier kon ze heel goed advies over geven, wat ik super fijn vond. Ze weet ook enorm goed hoe ze gebruik kan maken van de omgeving, van natuurelementen om zich heen en hoe ze je op allerlei verschillende manieren heel mooi kan vastleggen. Na de fotoshoot kreeg ik een heleboel foto’s om uit te kiezen, met diverse sferen en thema’s. Er waren zoveel mooie foto’s bij dat het echt lastig was om er ‘maar’ 15 uit te kiezen! Sanne kan ook op dat gebied met je meedenken door te vragen wat voor verhaal je wil vertellen met je foto’s, wat voor sfeer je wilt uitdragen, etc. Dit hielp me enorm bij mijn selectie. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, het is voor het eerst dat ik echt een set foto’s heb waar ik met trots naar kijk en mezelf mooi op vind staan! Ik gebruik ze voor mijn website, voor social media, voor flyers en andere promotiedoeleinden en ben ook van plan ze te gaan verwerken in een ebook dat ik op dit moment aan het ontwikkelen ben. De foto’s van Sanne tillen mijn onderneming naar een heel ander, meer professioneel level. Echt een aanrader, deze getalenteerde dame!''

– Marlies Verschoor, Yoga docente